TRUMPF i Arcas Ollé, una història d’èxit

22/04/22

“El gran repte per a la nostra empresa consisteix a oferir als nostres clients productes que s’ajustin a les seves necessitats”, comenta Joan Ollé, cap de producte d’Arcas Ollé en un vídeo de TRUMPF sobre la nostra empresa. En vista de la necessitat de desenvolupar i fabricar nous productes fets a mida i, en molts casos de sèries petites com són les nostres caixes fortes customitzades al detall, Arcas Ollé va decidir fer un pas endavant a través de TRUMPF, un dels majors proveïdors mundials de fabricació de màquines industrials que permet la modernització del sector.

Renovem tot el nostre parc de màquines per augmentar la productivitat i optimitzar els nostres processos. Segons Joan Ollé, “Elegim TRUMPF per a la renovació del nostre parc de màquines perquè tenen un sistema de planificació en què tot encaixa a la perfecció, des del disseny de la peça fins al desenvolupament i l’anidament, passant pel mecanitzat final de la peça.

Deixant empremta al sector de la seguretat

TRUMPF ha qualificat el nostre creixement d’“Història d’Èxit”. Per això, recentment hem protagonitzat un article a la seva pàgina web, on, a més, es pot visualitzar un vídeo explicatiu en què els nostres processos cobren vida a la pantalla i en el que som nosaltres mateixos els qui comptem la nostra evolució.

Amb perspectiva de futur

Un dels projectes propers que més entusiasmen la nostra empresa és l’automatització del nou parc de màquines TRUMPF. Un dels motius principals per fer aquest pas és el creixent rendiment per satisfer la creixent demanda dels nostres clients. “TRUMPF ens aporta seguretat i fiabilitat. Una empresa líder al seu sector fa que la nostra empresa també ho sigui al nostre”, explica Xavier Ollé.

TRUMPF